Lentemagie in de nieuwe Fleur Creatief

Verlang jij stiekem al naar de lente? Dan hebben wij leuk nieuws, want de eerste Fleur Creatief van het nieuwe jaar is onderweg naar jou. Deze lente-editie staat boordevol inspiratie voor het nieuwe seizoen.

80 pagina’s magnifieke bloementrends

In het nieuwe nummer van Fleur Creatief brengen we heel leuke gele creaties met geurende Mimosa. We tonen je enkele mogelijkheden met knolplanten, met madeliefjes of margrietjes en we geven een aanzet om je geliefde met Valentijn te verrassen met bloemen.

Als je onze nummers doorbladert, kom je al snel tot het besef dat bloemsierkunst een vak is. Je kan zelf gaan experimenteren met vegetatieve materialen, maar wil je het echte vak kennen, dan kan je hiervoor terecht bij vooraanstaande scholen. We stellen je in deze uitgave de Daniël Ost Academy, de Academy of Flowerdesign van Nicole von Boletzky en de Academie für Naturgestaltung van Franz-Josef Wein voor.

Scholen brengen meesters voort, die dan zelf ook weer lesgeven. Zo evolueerde de Franse meesterflorist Frédéric Dupré tot lesgever met een eigen theorie. We stellen we je ook graag de Japanse meester Hideyuki Niwa en zijn filosofie voor.

We wensen je alvast veel lees- en leergenot toe in een gezond nieuw jaar!

Neem een kijkje in het magazine:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.