Kylie Minogue deelt rozen uit aan publiek [VIDEO]

Kylie Minogue, bekend van de song “Where The Wild Roses Grow” heeft tijdens haar optreden op het befaamde Glastonbury Festival in Engeland 1.500 rozen uitgedeeld aan het publiek.

LM Flower Fashion Productions werd rechtstreeks door de popster benaderd met de vraag om een bijzonder moment met rode rozen te realiseren tijdens haar optreden. Vervolgens werden de Red Naomi!® rozen van Aleia Roses geselecteerd.

Advertising
 

Where The Wild Roses Grow

Gedurende het nummer “Where The Wild Roses Grow”, een duet met Nick Cave, vroeg de Australische zangeres haar publiek de liefde door te geven door elkaar een rode roos te geven. De zangeres overhandigde de eerste roos en zo ontstond een wave van rode rozen.

Bekijk de video

Haar optreden werd zondag live door BBC One uitgezonden (bekijk hier de video) en in Nederland hebben de lifestyleprogramma’s SBS Shownieuws en RTL Boulevard aandacht besteed aan de rode Aleia rozen.

Het zijn niet alleen de hits “I Should Be So Lucky”, “Better The Devil You Know”, “Spinning Around” en “Can’t Get You Out Of My Head”, die haar wereldberoemd maakten; in de afgelopen twee decennia is ze daarnaast uitgegroeid tot een succesvol mode-icoon, ontwerpster, ondernemer, actrice en filantroop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: