Kwalitatief goede start seizoen snijhortensia

Door het vroege voorjaar komt de aanvoer van snijhortensia dit jaar eerder op gang. De kwaliteit van de Hollandse snijhortensia is bovendien al vroeg in het seizoen erg hoog.

Groot en stevig:  “De vele zonuren en de gematigde kou van dit voorjaar zijn gunstig voor de kwaliteit en de houdbaarheid van de hortensia” alsdus Rob Spaargaren (HIP-Holland) namens de promotiecommissie snijhortensia. “De bloemen zijn dit voorjaar extra groot en stevig en hebben hun herkenbare intense kleuren”.

Goede voeding essentieel: Om klanten zo lang mogelijk van de schoonheid van hortensia te laten genieten is het essentieel om snijbloemenvoeding mee te geven bij boeketten. Hortensia is een bloem die veel baat heeft bij de juiste snijbloemenvoeding. De levensduur wordt er aanzienlijk door verlengd. “Wij kwekers telen de hortensia’s met veel zorg, en zien de consument graag zo lang mogelijk van de bloemen genieten,” aldus Spaargaren.

Vanuit de collectieve promotiecampagne voor snijhortensia zal veel aandacht besteed worden aan de meerwaarde van snijbloemenvoeding. Daarnaast zullen consumenten, maar ook bloemisten en handelaren vooral veel informatie en inspiratie ontvangen. Onder ander via de nieuwe website die is ontwikkeld en die in april live is gegaan.

www.hydrangeaworld.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.