Kolibri Bouquet: orchideeënboeket voor maandenlang plezier 

Het consumentenmerk van OK Plant, Kolibri Company, introduceert Kolibri Bouquet: een slim plantenarrangement met orchideeën als een goedgevuld boeket bloemen. Met langdurige sierwaarde en kwaliteitsborging door een inventieve inlay met watergeefsysteem. 

Kolibri Bouquet is een volumineus plantenarrangement, waarmee de consument direct groen met impact in huis haalt. Voor de retailer is Kolibri Bouquet een succesverzekerde aanvulling op het groene lifestylegamma.

Advertising
 

Het plantenconcept wordt geleverd inclusief watergeeflont van WaterWick. Elke plant kan individueel uit het plantenconcept worden gehaald en blijft in z’n eigen kweekgrondomgeving. Dit komt de houdbaarheid van met name de orchidee ten goede.Kolibri Bouquet wordt geleverd inclusief tijdloze rietenmand. Het plantenarrangement verleidt de shopper door een goedgevuld boeket orchideeën. Voor zichzelf of om cadeau te doen. 
 
De Kolibri Bouquet is beschikbaar in verschillende varianten, vormen, maten en kleuren. Opvraagbaar bij de verkoopafdeling van OK Plant. Ook te zien tijdens Trade Fair Aalsmeer in stand 25.8.  

■ www.okplant.nl


Fotografie: ©OK Plant


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.