Hier zijn de trends voor deze kerst

De Christmasworld Trends 2022 al gezien? Ontdek welk van deze trends het best bij jou past qua thema’s, kleuren, materialen, inspiratie en stijl.

TREND 1 | hartelijk + minimalistisch : bewust gebruik van hulpbronnen

Deze stijlwereld combineert comfort en minimalisme.

Heldere lijnen, sobere kleuren en natuurlijke materialen creëren een kalme en aangename sfeer. Het gevoel van intimiteit en de uitdrukking van de eigen persoonlijkheid komen naar voren door de gebruikte producten – of het nu in de gedecoreerde woonkamer is of op kantoor, de sentimentele waarde van de voorwerpen wint aan belang.

Seizoensgebonden ornamenten en motieven, tijdloze decors en duurzame materialen stralen duurzaamheid uit, zowel in de wereld van feestversieringen als in de wereld van kantoorbenodigdheden.


TREND 2 | mystiek + oorsprong : werkelijkheid en verbeelding vervagen

Deze raadselachtige, op de natuur geïnspireerde stijl combineert werkelijkheid en verbeelding.

Verrassend artistieke, natuurgerelateerde en onwerkelijke resultaten met een mystieke uitstraling komen hieruit naar voren. Patronen die dicht bij de natuur staan kenmerken deze stijlwereld, maar ze zijn verrassend omdat ze helemaal niet in de natuur voorkomen – alles lijkt vertrouwd en toch vreemd.

Nieuwe, alternatieve materialen imiteren vertrouwde materialen en verrassen met nieuwe oplossingen. Duurzame waarden en zorgvuldig vervaardigde producten, zoals kostbaar papierwerk, kalligrafie en hoogwaardige druktechnieken, zijn even belangrijk als rituelen. Deze trend doet mooie waarden van saamhorigheid en vieringen herleven en herleven, afhankelijk van de gelegenheid.


TREND 3 | lokaal + vitaal : nabijheid en vrolijkheid door streekproducten en karakteristiek design

Deze stijlwereld richt zich tot plaatsgebonden projecten, lokale producten en karakteristiek design.

Het doel is om vrolijkheid en creativiteit te bevorderen en een gevoel van betrokkenheid en verbondenheid te creëren met plaatsen die ons dierbaar zijn. De directe omgeving, de buurt en de directe gemeenschap zijn belangrijker dan ooit. Privé- en openbare buitenruimten zijn begerenswaardige open ruimten die het middelpunt van het leven kunnen worden.

Tegelijkertijd worden werk en activiteiten steeds meer losgekoppeld van vaste ruimten en worden milieubewuste aspecten geïntegreerd.


Bezoek Christmasworld met duizenden kerstartikelen !

2 thoughts on “Hier zijn de trends voor deze kerst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.