Kleur van het Jaar 2022 : Bright Skies

Elk jaar stellen Levis kleurspecialisten een team van internationale designexperts samen om de wereldwijde trends te bespreken die een invloed zullen hebben op huizen over de hele wereld. Voor 2022 is dat Bright Skies, een licht en luchtig blauw dat vlot combineert met rozige tinten.

Bright Skies is een fris en open, luchtig lichtblauw dat zacht is voor het gemoed.

Advertising
 

Bright Skies

“Bright Skies doet ons denken aan de grenzeloze blauwe hemel en geeft ons een bemoedigend duwtje in de rug om ons leven nieuw leven in te blazen”, motiveert het expertenteam de keuze voor de lichtblauwe kleur. “We willen een leven 2.0 waarbij onze woning dienst doet als multifunctionele plek; met de aanwezigheid van rustgevend groen in onze omgeving; met kunst die ons inspireert en troost biedt; en met de eindeloze mogelijkheid en het positieve inzicht dat we de wereld kunnen veranderen als we samenwerken.”


Een wolkje geluk en positiviteit

“De pandemie en haar gevolgen in ons leven zetten onze prioriteiten op scherp”, verduidelijken de kleurenspecialisten. “We beseften dat de dingen die echt belangrijk waren, gek genoeg, al altijd onder onze neus lagen: vrienden, familie, onze thuis en leefwereld. Met een enthousiasme dat te lang op slot zat, willen we nu van al dat moois genieten en met onze dierbaren naar buiten trekken. We gaan de toekomst positief tegemoet en laten ons daarbij vergezellen door een wolkje geluk en positiviteit met de naam Bright Skies.”


Combineer met roze

Bright Skies combineert prima met rozige tinten, zo bewijst het kleurenpalet van de Levis Ambiance Trend Collection 2022.


Speel op deze trend in met lichtblauwe boeketten

Wees een echte trendsetter en tover jouw mooiste boeketten tevoorschijn met bloemen in Bright Skies lichtblauw en doorweef ze met poederroze bloemen en blikvangers in tinten uit het bovenstaande kleurenpalet.

Deel de foto’s op jouw Instagrampagina met de hashtag #fleurpro en dan verschijnen jouw boeketten binnenkort op onze website!

Deze boeketten vonden wij alvast op Instagram. Doe jij beter?


Foto’s & tekst: ©Levis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.