Klaar voor drukke beursmaand?

Eens de feestdagen achter de rug zijn, kan je je weer verlekkeren op de grote vakbeurzen. Urenlang snuisteren tussen de mooiste hebbedingen, verdwalen in adembenemende decors, tussendoor de nieuwste bloementrends oppikken,… Deze expo’s mag je eigenlijk niet missen:

  • IPM Essen, van 22 tot en met 25 januari 2019

IPM Essen is ‘s werelds grootste groenbeurs met bloemen, planten, bomen en alles waar je als florist mee te maken krijgt. Liefst 1.500 standhouders bieden hun producten aan. Deze keer is België het partnerland.

Steek zeker je licht op bij de bloemschikdemonstraties, onder meer die van Fleur Creatief en Fleuramour. Deze openingsdemo vindt plaats op dinsdag 22 januari om 11 uur met floral designers Tom De Houwer, Sören Van Laer, Brigitte Heinrichs, Julia Marie Schmitt en Angelica Lacarbonara.

Naar IPM Essen is het anderhalf uur rijden vanaf de Belgische grens. Vanaf de Nederlandse grens doe je er slechts een uurtje over.

>> Meer weten


 

  • Christmasworld, van 25 tot en met 29 januari 2019

Christmasworld in Frankfurt is een verplichting voor wie graag wil uitpakken met zijn of haar kerst- en seizoensdecoratie. Je wordt hier omvergeblazen met artikelen voor de lente, Pasen, herfst, Halloween maar hoofdzakelijk met een gigantisch groot assortiment kerstgerief. Bovendien spot je hier als eerste de trends voor de kerstperiode van 2019!

Daarnaast toont Christmasworld floristenbenodigdheden, verpakkingsmaterialen, kaarsen, parfums, kunstbloemen, tuindecoratie en zo meer. In de glazen galerij spot je Floradecora, een compacte beurs met snijbloemen.

>> Meer weten


  • TrendZ Belgium, van 27 tot en met 29 januari 2019

TrendZ Belgium is een nieuw inkoopmoment voor de living & lifestyle markt. De beurs richt zich tot kleinhandelaars en inkopers waaronder bloemisten en tuincentra.

Verwacht je aan een brede waaier aan living & lifestyle producten, met focus op de Belgische markt. Van bloem- en tuindecoratie tot interieurartikelen, bed-, bad- en tafellinnen, geuren, verlichting, seizoensdecoratie, gifts & gadgets, lifestyle, fashion, accessoires… en zo meer. Meer dan 70 standhouders tekenen present met een aanbod van meer dan 100 merken!

Registreer je nu gratis voor dit evenement op trendzbelgium.be met de code TRE2501.

>> Meer weten


  • Ambiente, van 8 tot en met 12 februari 2019

Voor Ambiente krijgen de beurshallen van Messe Frankfurt een extreme make over. 135.000 bezoekers komen hier hun productgamma voor de rest van het jaar samenstellen, nieuwe contacten leggen en marktontwikkelingen ontdekken.

De beurs omvat het hele arsenaal aan consumentengoederen, opgesplitst in ‘Dining’ (keuken- en tafelartikelen), ‘Living’ (interieurdesign en decoratie) en ‘Giving’ (geschenken, juwelen en accessoires). Een absolute aanrader als je meer verkoopt dan bloemen alleen.

>> Meer weten


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.