Overdosis bloemen: Flower Power in Keukenhof [FOTOALBUM]

Pomp een stevig shot bloemenvirus door je lijf! Gewoon door onze slideshow van Keukenhof scrollen en je wordt instant happy!

Advertising

De tulpen staan begin mei nog even in bloei. Rep je dus naar Keukenhof want op 19 mei gaan de deuren van het wereldvermaarde bloemenpark onverbiddelijk dicht. Fleur Magazine bracht woensdag 1 mei een bezoek aan de Nederlandse topattractie, spotte magnifieke bloemenvelden en kwam terug met volgend fotoverslag.

Huidige bloei

De krokussen, narcissen en hyacinten mogen momenteel dan wel uitgebloeid zijn, Keukenhof blijft een aanrader. Je wandelt er door 32 ha bloemenvelden, ontdekt er 800 tulpensoorten en kan ook in de paviljoenen genieten van fraaie exposities. Dankzij het jaarthema ‘Flower Power’ puilt je gsm aan het eind van de dag bovendien extra uit van de kleurrijke plaatjes.

Met kinderen

De jongsten amuseren zich vast rot in de doolhof en de speeltuin. De kinderboerderij vormt een aangename afwisseling. Na een leerrijke speurtocht tussen de bloemen kunnen de jongsten zelfs met een cadeau naar huis.

Info & tickets

Keukenhof ligt in de provincie Zuid-Holland, halfweg Den Haag en Amsterdam.

TIP: Koop je tickets en parkeerkaart online, zo kan je sneller binnen. Jongeren tot 18 jaar genieten van een voordelig tarief.

>> Meer weten & bestellen

Fotoalbum Keukenhof (1 mei 2019)

>> Info & tickets

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: