Kerst is de nieuwe winter op Tendence 2015

Erdmann Kilian en Nicolette Naumann, twee bestuursleden van de grote living & giving beurs Tendence, hebben hun plannen met de beurs uit de doeken gedaan. Wat we onthouden is dat de kerstperi-ode uitgegroeid is tot een seizoen op zich: klanten zoeken het hele winterseizoen door huisdecoratie in het kerstthema.

Het kerstseizoen loopt volgens Naumann van november tot februari. Voor floristen is dat dus het moment om niet alleen florale decoraties in het kerstthema aan te bieden, maar ook leuke items voor het interieur. Denk maar aan kaarsen, geurstokjes en sierstukken. Maar ook je eigen winkeldecoratie is natuurlijk heel belangrijk.

Daarom kan je op Tendence workshop winkeldecoratie volgen. Hier worden verschillende kleuren gecombineerd tot verrassende ensembles en de nieuwste trends in de winkelraamdecoratie worden toegelicht. De bloem- en tuinhallen zijn gemarkeerd als de Green Market.

Wist je trouwens al dat Fleurmagazine 10×2 tickets voor Tendence weggeeft? Vul het formulier in en misschien ben jij één van de gelukkigen!

tendence_talents_ps_002

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.