Jeugd showt floral designs

Jongeren van de opleiding Bloem & Design aan MBO Westland hebben getoond wat ze in hun mars hebben. Bekijk hier hun bloemencreaties.

De wedstrijd kwam tot stand in samenwerking met het Rijksmuseum Amsterdam, Lentiz MBO Westland  en de Westlandse bedrijven 4-attention, Westland Bloemen Export (WBE), Van Duyvenvoorde Flowers & Plants, Javadoplant en het World Horti Centre.

De studenten hebben vier weken aan hun creatie gewerkt, van de inkoop, verzorging en uitvoering tot aan hun eindpresentatie. Iedere student toonde een kunstobject, een eyecatcher, een kostprijsberekening, aanvullende onderzoeken en verslagen.

Beoordelaar Hans Hoogerwerf constateerde dat ondanks de competitie ook de noodzakelijke samenwerking op en top was. De spanning in het  World Horti Centre was zeker te voelen.

Dit zijn de winnaars: 

  1. Dewi Ots  
  1. Marit Samwel 
  1. Silvy Lehner 

Bloem & Design van MBO Westland is een opleiding die de studenten zo veel meer biedt dan alleen de onderdelen  Bloem & Design. De studenten werken aan hun professionaliteit door deel te nemen aan projecten als deze die ontstaan in co-creatie met het bedrijfsleven.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.