Jacqueline Kersten wint Cymbidium wedstrijd

Maak een bijzondere creatie met Cymbidium in de hoofdrol. Dat was de opdracht van de bloemistenwedstrijd georganiseerd door de campagne ‘SnijOrchidee, Cymbidium in het bijzonder’. Het boeket van Jacqueline Kersten werd verkozen tot het origineelste boeket.

fleurmagazine.be Cymbidium_wedstrijd _Jacqueline Kersten_orchids-infoOm mee te doen aan de bloemistenwedstrijd moesten bloemisten bijzonder bloemwerk tot 35 euro verkoopprijs maken met Snijcymbidum en een foto van hun creatie insturen. Het boeket van Jacqueline Kersten werd door de jury als mooiste beoordeeld. Zij heeft een masterclass van floral designer Pim van der Akker voor 5 personen gewonnen.

Pim van de Akker: “In het handgebonden boeket heeft Cymbidium als gehele tak een mooie hoofdrol gekregen. Er is gebruik gemaakt van mooie bijproducten en contrasterende kleuren. Een aantrekkelijk en commercieel boeket.”

De inzending van Jacqueline Kersten kwam dan wel als beste uit de bus, maar was niet zonder concurrentie. Ook de inzending van Peter Manders en die van Geertje Stienstra gooiden hoge ogen.

De promotiecampagne voor Snijcymbidium is een initiatief van de Nederlandse Snijcymbidium telers, verenigd in de promotiecommissie Snijcymbidium en de Floraholland Product Commissie Snijorchidee.

www.orchids-info.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.