3 Wedding Hacks : Bruidsboeket, trouwlocatie & details

Een bruiloft zonder bloemen? Onvoorstelbaar. Bloemen en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bovendien zorgen bloemen voor zo’n fijne, ongedwongen sfeer op een bruiloft, welke stijl je ook kiest.

Advertising
 

Het bruidsboeket

Van klassiek-romantisch tot stoer-bohemien. Welke stijl het koppel ook kiest voor de trouwdag, met bloemen tover jij sowieso.

Een wit bruidsboeket is nog altijd adembenemend mooi, maar steeds vaker wordt gekozen voor kleur. Bloemen in zachte pasteltinten zijn bijvoorbeeld superromantisch. Met een paar felle accenten erbij krijgt het bruidsboeket nog meer zeggingskracht.

Kan het niet kleurrijk genoeg zijn? Ga dan voor een mix van veldachtige bloemen in bonte kleuren. Lekker bohemien!

©ibulb

De locatie

Trouwen in de buitenlucht is hot & happening. Van bos, boomgaard tot boerenschuur… Het zijn droomlocaties waar je met de bloemenstyling de sfeer verder kan versterken.

Bij een zomerse buitenbruiloft kies je natuurlijk voor bloemen van het seizoen, zoals gladiolen, lelies, freesia’s, irissen en dahlia’s.

Heb je je oog laten vallen op een mooie binnenlocatie, dan kun je met bloemen ook de ongedwongen sfeer van het veld oproepen met weelderige boeketten bij de entree en een bloemrijk bruidsboeket.

©ibulb

De details

Voor de aankleding van de feestlocatie zijn grote robuuste bloemen heel geschikt, zoals gladiolen en grootbloemige lelies. Daarmee creëer je een paar echte eye-catchers.

Het ziet er verzorgd uit als je deze bloemen in een kleiner formaat laat terugkomen in de tafeldecoraties. Ook erg leuk zijn vaasjes aan de stoelen bij de trouwceremonie.

Vergeet ook de kinderen niet. Laat voor hen bijvoorbeeld tuiltjes maken van een soort bloemen uit het bruidsboeket, bijvoorbeeld enkele calla’s, kleinbloemige gladiolen of een mooie lelie met een lint. Dat zullen ze nooit vergeten.

©ibulb

One thought on “3 Wedding Hacks : Bruidsboeket, trouwlocatie & details

  • Wat een leuke ideeen over verschillende bloemen op de trouwdag! Wij hopen volgend jaar te gaan trouwen en zijn ons aan het verdiepen in locaties. We denken aan trouwen op een boot. Er zijn vast bloemarrangementen die de maritieme sfeer kunnen versterken. We zullen hier zeker verder over na denken.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.