Iris Scarlett: een vlamrode bloem voor Valentijn

Deze Valentijn kun je niet om haar heen: de iris. De prachtige rood getekende iris is de perfecte bloem om een boeket om te toveren tot een verrassend, sprankelend en jeugdig boeket dat bijzonder in de smaak valt bij jonge stellen.

Het werken met de iris Scarlett als basis in Valentijnsboeketten maakt het geheel een stuk hipper en frisser. Eigenlijk horen we dit al heel lang van bloemisten waar we goed mee samenwerken.” — Can Kaya van Middenweg Flowers


Speciaal voor Valentijnsdag vroeg Middenweg Flowers bloemiste Charissa van Straalen om een spectaculair boeket te maken met de iris Scarlett in de hoofdrol. Al langer zet kweker Middenweg Flowers zich in voor verbeteren van het imago van de iris. Je ziet de iris Scarlett tot nu toe weinig langskomen als het gaat om promotiemateriaal waarin boeketten centraal staan, en dat mag anders. Onbekend maakt onbemind. Om hier beweging in te krijgen, werkt de kweker graag samen met internationale bloemisten. Zo komt de schoonheid, luxe én prettige verwerkbaarheid goed tot uiting. Een iris in een boeket heeft echt een grote verrassingsfactor.Bloemisten hebben al jaren behoefte aan een breder aanbod in Valentijnsbloemen. Met deze speciale iris is daar een antwoord op gekomen. Van het boeket zijn prachtige foto’s en video’s gemaakt, die de kweker de komende tijd zal delen op zijn socialmediakanalen en met zijn klanten. “Door mensen letterlijk de mogelijkheden met de iris Scarlett te laten zien, bieden we ze een verbluffende mogelijkheid om te verrassen deze Valentijn.”Murat en Can Kaya kweken al sinds 2001 irissen van het hoogste kwaliteitsniveau. Dit doen ze zowel vanuit de kas als vanaf het land. Middenweg Flowers is een van de weinige telers die de iris jaarrond aanbiedt en het bedrijf heeft hoge ambities. De waardering voor de iris moet significant omhoog, zo vinden ze. Met dat in het vizier introduceerden ze afgelopen jaar een compleet nieuwe huisstijl, breidden ze uit in Spanje en lanceren ze nu een speciale Valentijnsvariant.


■ www.middenwegflowers.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.