IPM Essen uitgesteld tot 2023, kleine zomereditie in 2022

Daar gaan we weer: IPM Essen, de gigantische bloemen- en plantenbeurs vlak over de Duitse grens, wordt alweer een jaartje uitgesteld. Op 13 en 14 juni 2022 vindt wel de IPM Summer Edition plaats.

“Terwijl we in volle vaart naar IPM ESSEN 2022 hebben toegewerkt, is de situatie van de corona-pandemie de laatste dagen aanzienlijk verslechterd met betrekking tot de planning en realisatie. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is de onzekerheid onder de exposanten en bezoekers op dit moment aanzienlijk. We geven daarom alle bedrijven die zich tot nu toe hebben ingeschreven de mogelijkheid om hun registratie over te hevelen naar de editie 2023.”

Advertising
 

IPM Essen wordt in één klap uitgesteld naar 24 tot 27 januari 2023.

Kleine zomereditie in 2022

Om toch tegemoet te komen aan de dringende vraag naar een communicatieplatform wordt de IPM Summer Edition georganiseerd op 13 en 14 juni 2022. Het middelpunt van de zomerontmoetingsplaats is een showroom met innovatieve producten zowel ter plaatse als op het internet.

“De IPM Summer Edition zal worden gehouden als een tweedaagse showcase met een netwerkkarakter. We willen marktpartijen de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten en innovaties te presenteren. De ervaring leert dat de pandemische situatie zich ontspant in de zomer, zodat dit format naar alle waarschijnlijkheid gerealiseerd kan worden. De IPM zomereditie moet wel niet worden opgevat als een vervanging van IPM ESSEN.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.