Internationale Mannendag: een geschikte bloem voor elke vent

Op zondag 19 november is het Internationale Mannendag. Wat zouden we toch zonder onze romantische partner, handige buurman, slimme leraar, lieve opa, grappige broer en trouwe vriend moeten? Grijp deze kans om die ene bijzondere man eens te verrassen. Of, maak jouw klanten attent op deze mini-feestdag! Voor elke man bestaat er immers wel een geschikte bloem.

Advertising
 

HET ZORGZAME TYPE

Zet jouw man altijd het vuilnis buiten of snoeit hij de tuinplanten? Geef hem een boeket met seringen. Deze prachtige bloemen zijn bij uitstek geschikt voor zorgzame en huiselijke types. Ze staat symbool voor huiselijk geluk, nostalgie, jonge eerste liefde, onschuld én herinnering.


Internationale Mannendag Anthurium Mooiwatbloemendoen.nl
DE COOLE KEREL

Is hij altijd bezig met de laatste mode, staat hij graag in de belangstelling of heeft hij gewoonweg de x-factor? Dan is anthurium een goede match. Naast haar hoge bling-bling gehalte heeft deze bloem nog een troef: ze heeft een lange houdbaarheid.


DE TROUWE HOND

Kun je altijd op hem bouwen, staat hij altijd voor je klaar en kennen jullie elkaar al jaar en dag? Dan verdient deze beste man een prachtig boeket rozen. Wist je dat iedere kleur een eigen betekenis heeft? Rood staat uiteraard voor passievolle liefde. Kleuren die goed matchen met een bevriend persoon zijn oranje (waardering), geel (intieme vriendschap) en ja, zelfs roze (dankbaarheid).


DE SPORTIVO

Draait hij zijn hand niet om voor een marathon of een flinke zweetsessie met gewichten? Dan is de gladiool een perfecte bloem. In de wielersport kennen we de term ‘de dood of de gladiolen’ en worden wandelaars van wandeltochten bij de finish overladen met gladiolen.

deltochten bij de finish overladen met gladiolen.


Calla De betekenis van bloemen Lievelingsbloem Lievelingsbloemen Mooiwatbloemendoen.nl
HANDIGE HARRY

Wat geef jij een handige Harry als bedankje voor een klus in huis? Een heerlijke lunch, een flesje wijn misschien? Proost eens met de Calla! In de hoogtijdagen van de Grieken en Romeinen werd deze bloem geassocieerd met feesten en plezier omdat de bloemvorm lijkt op een kelk die gebruikt werd om mee te toosten. Een betekenis die eeuwen later nog niet verloren is gegaan.

>>> mooiwatbloemendoen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: