Inpakken met bloemen & planten

Waarom bied je je klanten geen uitzonderlijke kerstservice aan: jij pakt hun cadeautjes extra mooi in met bloemen en planten, zij stralen van oor tot oor. Deal?

Advertising
 

Geloof ons als we zeggen dat een goede voorbereiding je een hele hoop kopzorgen zal schelen. Geen gedoe met gescheurd papier, plakbandrolletjes die geen beginnetje lijken te hebben, papercuts en rommelig ogende pakjes. Op de checklist: schaar, plakband, beeldig cadeaupapier, lint en de allermooiste planten.

Strak is het toverwoord
Kies voor pakpapier dat past bij het cadeau. Zeer stijlvol in een enkele kleur of juist met een rijke print waar je hebberig van wordt. Meet het papier netjes af, bedenk wat de boven- en onderkant gaat zijn en begin maar met inpakken. Met een beetje vouwwerk heb je maar drie kleine plakbandjes nodig. Gelukt? Yes, op naar de finishing touch!

Werk af met planten
Een lint van velours, een touw met glittereffect of een extra strook papier geeft ieder pakje wat extra cachet. Maar om nu echt de show te stelen onder de kerstboom moet je wel van goeden huize komen. Een cadeau strak ingepakt, met mooi lint én de meest uitbundige plant als eyecatcher is al bij voorbaat een succes. Uiteraard belet niets jou om er ook een heerlijke bloem bij te doen!

>> mooiwatplantendoen.nl

©mooiwatplantendoen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: