‘In case of love’ is één van de briljantste campagnes van 2014

Het Amerikaanse reclamevakblad AdWeek heeft een top 14 gemaakt van de beste internationale buitenreclame-uitingen in 2014. Natuurlijk staat er ook een campagne met bloemen in de lijst.Tussen grote aansprekende merken als KitKat, McDonald’s, Nissan, Coca-Cola, Ikea en Google staat op plaats 10 de Valentijnscampagne ‘in case of love’ van Mooiwatbloemendoen.nl (Bloemenbureau Holland).

Op Valentijnsdag kon iedereen in Parijs de liefde op een wel heel bijzondere manier verklaren. In de internationale stad van de liefde waren op drukbezochte en romantische plekken ruim 1.500 emergency cases geplaatst. In deze welbekende rode kastjes zat een rode roos (Red Naomi). Klaar voor gebruik. Heb je een acuut geval van liefde op het eerste gezicht? Druk dan het cellofaan door, pak de roos en verklaar ter plekke de liefde. Bekijk hier hoe Parijs werd voorbereid op de meest romantische Valentijnsdag ooit.

Bloemen en liefde onlosmakelijk verbonden
Deze internationale promotieactiviteit valt binnen de reeks van activiteiten van Mooiwatbloemendoen.nl om bloemen op spraakmakende wijze op de agenda te houden van de consument. Ook rondom en op een dag als Valentijn, waarop diverse merken om haar aandacht strijden.

AdWeek
Volgens het toonaangevende AdWeek worden veel van de meest inspirerende en aansprekende reclame-uitingen van dit jaar niet gevonden op televisie, in kranten, magazines of online. Ze worden buiten in het straatbeeld gevonden. Op de plek waar marketeers in de echte wereld hun merken een compleet nieuwe dimensie proberen te geven. “All of them are a potent reminder that outdoor can make brands instantly relevant and incredibly cool.” aldus AdWeek.

Bron – bloemenbureauholland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.