Illuminating geel & Ultimate grijs zijn dé kleuren van 2021

2021 wordt een speciaal jaar. In die mate zelfs dat kleurenspecialist PANTONE voor één keer twee kleuren gebombardeerd heeft tot ‘kleur van het jaar’.

PANTONE 13-0647 Illuminating is een helder en vrolijk geel dat sprankelt met levendigheid, een verwarmende gele tint doordrenkt met zonne-energie. PANTONE 17-5104 Ultimate Gray is het symbool van solide en betrouwbare elementen die eeuwigdurend zijn en een stevige basis vormen. Dank aan de kleuren van kiezelstenen op het strand en natuurlijke elementen waarvan het verweerde uiterlijk het vermogen om de tand des tijds te doorstaan onderstreept, Ultimate Gray stimuleert het gevoel van kalmte, standvastigheid en veerkracht.

Advertising
 

Praktisch en keihard, maar tegelijkertijd verwarmend en optimistisch, dat is de combinatie van PANTONE 17-5104 Ultimate Gray en PANTONE 13-0647 Illuminating geel dat kracht en positiviteit uitstraalt. Na het sombere jaar 2020 hebben we nood aan een boodschap van geluk, vastberadenheid en hoop. We moeten het gevoel hebben dat alles helderder gaat worden. De twee kleuren beelden dit het best uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.