IFTF “World of flowers ” opent haar deuren over enkele weken

In de eerste week van november gonst het in Nederland weer van de “Groene activiteiten”. Naast twee internationale en leidende beurzen openen diverse bedrijven hun deuren om bezoekers te inspireren en zaken te doen.Dit is voor handelaren en producenten vanuit de hele wereld de reden een ticket te boeken en Nederland te bezoeken. Op de International Floriculture en horticulture Trade Fair (IFTF) in Vijfhuizen wordt voor de derde keer de World of Flowers georganiseerd. Een evenement dat alle bloemisten, handelaren en producenten moeten zien!

In 2014 is gestart met een eerbetoon aan het bijzondere product. Vorig jaar is een bloemenwinkel van de toekomst neergezet en gebaseerd op die ervaringen wordt dit jaar een volgende stap gezet. Dit jaar wordt de FlowerLab toegevoegd aan de World of Flowers. Hier kan de bezoeker de wereld van de Millenial betreden en verkennen. Getriggerd door een visuele toer, waarin informatie en tips worden gegeven over het verleiden van de jongere generatie (20-35 jaar) om bloemen en planten te kopen, worden drie praktische uitwerkingen getoond.

Advertising
 

Met deze inspiratie kan de bezoeker in gesprek gaan met de betrokken bloemisten en een diverse groep van bedrijven, om praktische oplossingen te bespreken en eventueel ter plekke tot zaken te komen.
Daarnaast wordt een bloemisten competitie (de Wim Hazelaar trofee) en een auditorium programma georganiseerd. En dit is allemaal gesitueerd in een van de meest complete en inspirerende beurzen in Nederland (International

Floriculture and horticulture Trade Fair, Vijfhuizen, 2-4 november 2016, dagelijks geopend van 10 tot 6.

Voor meer informatie en registratie: iftf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: