Ideale terrasplant: de Boerenhortensia van Forever&Ever

Zowel in de warme, zomerse maanden als tijdens de wintermaanden is het belangrijk dat (tuin)planten in optimale staat zijn. Dat iedereen vanaf de lente kan genieten van schitterende bloemen is vanzelfsprekend. Dit is bij Forever&Ever niet anders. Integendeel. Zo bloeit de Boerenhortensia zowel op oud, als op nieuw hout. Hierdoor geniet je van extra veel bloemen.

Opvallend genoeg worden de wintermaanden bij aankoop van (tuin)planten vaak onderschat. Denk bijvoorbeeld aan vorst; zijn jouw planten wel vorstbestendig? Door bij aankoop van de planten rekening te houden met alle eigenschappen, verzeker je je klanten de aankomende jaren van een schitterende sfeervolle tuin.

Advertising
 

De eigenschappen van Forever&Ever® zorgen ervoor dat deze plant aansluit op de wensen van iedereen. Geen groene vingers? Geen enkel probleem. De boerenhortensia van Forever&Ever® wordt namelijk niet hoger dan 90 centimeter, waardoor snoeien in principe overbodig wordt.

De steeds kouder wordende wintermaanden zijn geen enkel probleem voor de boerenhortensia. Zo is de Hydrangea vorstbestendig tot maar liefst -25 °C. Hierdoor bloeit de hortensia elk jaar, ongeacht de snoei of vorst.

Wil jij jouw klanten het aankomende jaar van een sfeervolle en gezellige tuin laten genieten? Bekijk dan het diverse aanbod van Forever&Ever® via forever-ever.eu. Uiteraard herkenbaar aan de paarse pot.

In een notendop

  • De boerenhortensia bloeit elk jaar schitterend van het voorjaar tot diep in het najaar
  • Reblooming, geeft meerdere bloemen, op oud en nieuw hout
  • Bloeit elk jaar ongeacht snoei of vorst
  • Blijft compact. Snoeien hoeft niet, mag wel in februari
  • Kan tot -25°

www.forever-ever.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.