Hortensiaseizoen van start: nieuwe soorten in de kijker

Het hortensiaseizoen is weer van start gegaan! Kwekerij Sjaak van Schie pakt dit seizoen uit met mooie nieuwe soorten in het assortiment. Ook stelt de kwekerij een nieuwe productlijn voor met extra toegevoegde waarde voor de kamerhortensia.

Noviteiten bij hortensiakweker

Kwekerij Sjaak van Schie B.V. heeft dit seizoen verschillende noviteiten in het assortiment. Onder andere de Hi Ocean en de Hi Moon zijn bijzondere nieuwe hortensiarassen. Opmerkelijk aan deze soorten zijn de kleuren van de bloemen in de plant. Zo is de Hi Moon een witte variant met een rode omlijning en de Hi Ocean bijna kobaltblauw van kleur. Aan de hand van een noviteitenbeleid zet de kwekerij de komende periode diverse soorten ‘in the picture’.

Advertising
 

Toegevoegde waarde onder de noemer ‘Hype Creations’

De markt vraagt steeds vaker om concepten met toegevoegde waarde. Bovendien zijn kamerplanten populairder dan ooit. Daar speelt Sjaak van Schie B.V. met een nieuw concept op in. Het betreft diverse kamerhortensia’s zoals de Double Dutch of een Avantgarde in een zeegrasmand. Beide planten zijn een echte ‘eye catcher’ in de woonkamer. Bovendien zijn de zeegrasmanden duurzame toevoegingen.

Over kweker Sjaak van Schie B.V.

Met bedrijven in Nederland en Portugal behoort Sjaak van Schie B.V. tot de grotere kwekers van Hydrangea’s. In Nederland worden stek, halfwas en bloeiende kamer- en tuinplanten afgeteeld.

De locatie in Portugal produceert deels eindproducten en deels halfwasproducten voor verdere afkweek in Nederland. De moederplanten worden in Portugal geproduceerd en worden gebruikt voor de wereldmarkt. Het bedrijf teelt volgens de MPS-richtlijnen voor milieuvriendelijk telen.

www.sjaakvanschie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.