Hollen tussen de bollen

Op zaterdag 5 oktober organiseert Gediflora voor de eerste keer haar familie-evenement Mum Run met verschillende loopwedstrijden in een uniek decor. Alle opbrengst gaat naar een nabijgelegen goed doel.

Advertising

Gediflora – Belgian Mums

Gediflora is wereldwijd een van de belangrijkste spelers als het op bolchrysanten of mums aankomt. Haar eigen rassen worden in 40 landen onder de merknaam Belgian Mums of MUM verkocht.

De eerste zaterdag van oktober stelt Gediflora voor 1 dag haar kleurrijke en indrukwekkende velden open voor iedereen, jong en oud, sportief of minder sportief. In deze periode van het jaar vormen de indrukwekkende en kleurrijke velden een unieke setting. Het parcours van 2,5 km gaat langs en dwars door de bloemenvelden en is een must-see voor iedereen.

Programma

Bloemenliefhebber of gewoon nieuwsgierig? Van 13 tot 16 uur kuier je vrij rond over het indrukwekkende parcours. De uitgestrekte productievelden, maar vooral het immense proefveld met meer dan honderdduizend bloeiende bollen vormen een adembenemend decor. Vanaf 16 uur wordt er tegen de tijd gelopen in verschillende wedstrijden. In de overdekte hal is er doorlopend animatie voor jong en oud.

Lokaal goed doel

Uit verschillende goede doelen stemde het Gediflora-team voor de lagere school BuBaO Sint-Idesbald. Deze school ligt op een steenworp van het bedrijf. Ze biedt buitengewoon onderwijs, begeleiding en zorg op maat aan kinderen van 3 tot 13 jaar.

De school wil de opbrengst van de Mum Run gebruiken om 2 comfort rooms in te richten. Sint-Idesbald heeft namelijk veel leerlingen met een gedrags- en/of emotionele stoornis die baat hebben bij een veilig klasklimaat. Door een gebeurtenis of voorval lukt het deze leerlingen soms niet om in de klas verder mee te volgen en moeten ze even tot rust komen. Daarom wil de school in de nabijheid van de klassen 2 kille ruimtes omvormen tot gezellige snoezelkamers waar de leerlingen zich thuis voelen en snel tot rust kunnen komen. Soms sluiten ze zo al na enkele minuten terug aan in de klas.

Meer info of inschrijven: www.mumrun.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: