Daniël Ost combineert bloemen, interieur en mode in pop-upzaak

Belgisch hofleverancier Daniël Ost verleent dit najaar zijn medewerking aan een exclusieve winterboetiek in Knokke Zoute.

De toonaangevende bloemenkunstenaar maakt voor de pop-upwinkel ‘Friday Boutique’ kunstige florale boeketten en klassieke ruikers. Ook zal Daniël Ost de klanten creatief ondersteunen met volledige decoraties op maat. Voor de feestdagen biedt het vermaarde bloemenhuis een service aan huis voor wie de feestdagen aan zee stijlvol wil vieren.
Naast ons uitgebreid assortiment bloemen kunnen klanten bij ons terecht voor onder meer kerst- en tafeldecoratie. Van verrassende handgemaakte kerstornamenten tot een volledige florale sfeerschepping: een interieur wordt al snel magisch door de gepaste tafelschikking en het gebruik van de juiste accessoires”, vertelt dochter Nele Ost die de klanten in Knokke zelf zal bijstaan.

Advertising
 

Het modelabel ‘Friday’ is gespecialiseerd in exclusieve materialen zoals kasjmier en bont. “De doorgedreven aandacht voor materialen van topkwaliteit, in combinatie met verfrissende en gedurfde ontwerpen, zorgen voor out-of-the-box ideeën zoals kasjmieren joggings”, klinkt het.

‘Friday Boutique’ aan de Kustlaan 255 in Knokke is nog tot december 2018 alle dagen open van 11 tot 18 uur, behalve op dinsdag en woensdag. Daniël Ost zou zelf ook aanwezig zijn.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.