Zomereditie Fleur Creatief is er!

In het zomerse nummer van Fleur Creatief staan oneindig veel ideeën en stap-voor-stap-technieken om je leven fleurig en kleurig te maken.

Advertising
 

ZOMERKRANSEN

Een eenvoudige maar boeiende zomerkrans (zie boven) zorgt voor een speels effect op elke tuintafel. Maak hiervoor gebruik van echte buiten gekweekte bloemen. In deze kleurrijke krans werden o.a. rozen, Oost-Indische kers, moederkruid, ridderspoor, Dahlia’s en hortensia’s verwerkt. Een creatie van Moniek Vanden Berghe.

ZOMERS BLOEMENPALET

Van bloeiende boontjes en erwtjes over Campanula tot Clematis: wij brengen je een waaier aan bloemenideeën met kleurrijke zomerbloemen waar je instant gelukkig van wordt. Verrassend zijn de combinaties met vlinderbloemigen en papier.

DE KLEURTREND VAN HET MOMENT

Hoe sterker de digitalisering evolueert, hoe meer mensen intuïtief op zoek gaan naar natuurlijke materialen en organische vormen. Denk aan klei als materiaal en terracotta als kleur. Ontdek in deze editie van Fleur Creatief prachtige zomercreaties die perfect passen binnen deze Intuition trend.

 

DE INTERNATIONALE BLOEMENSCENE IN BEWEGING

Floral designers staan niet stil en reizen de wereld rond om tentoonstellingen te decoreren en lessen te geven of om mee te doen aan wedstrijden. Wij zetten de belangrijkste van dit voorjaar op een rij en tonen de mooiste verwezenlijkingen.

Koop nu

Dit en veel meer lees je in de zomereditie van Fleur Creatief. Mis hem niet: vandaag online bestellen, morgen gratis thuis geleverd! 

Werkten mee aan dit nummer: Angelica Lacarbonara, Brigitte Heinrichs, Céline Moureau, Daniël Ost, Julia Marie Schmitt, Martine Meeuwssen, Moniek Vanden Berghe, Sören Van Laer, Stijn Cuvelier, Tom De Houwer en Werner Crollet.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.