Het trefpunt voor floristen: IPM ESSEN (22-25 januari)

Demonstraties, inspiratiecorners, boeketten, bloemenstanden, innovaties… Er is haast géén reden om niet naar IPM ESSEN te gaan.

Advertising
 

Must voor bloemen- en plantenprofessionals

Rond de 1.600 exposanten uit 50 landen en experts van over de hele wereld zorgen ervoor dat IPM ESSEN van 22 tot en met 25 januari 2019 hét belangrijkste informatie- en bestelplatform in de groene sector is. Het aanbod bloemen en planten is omvangrijk en uniek.

Voor mensen uit de bloemen- en plantensector vormt een bezoek aan de Messe Essen in Duitsland, niet ver van de Belgische-Nederlandse grens, een bron van inspiratie, nieuwe producten en kennis. Bovendien is België dit jaar het gastland.

België gastland 

De Belgen pakken bijzonder groots uit op de beurs. De Belgische sierteeltproducenten tonen op hun gezamenlijke stand in hal 2 hun planten. Op alle beursdagen is er op de gezamenlijke stand in hal 2 een informatief programma.

Fleuramour demoshow

Het bloemenfestival Fleuramour, dat jaarlijks doorgaat in het Limburgse Alden Biesen, pakt op dinsdag 22 januari (om 11u) uit met een wervelende demoshow van vijf florale topdesigners. Zij zullen elk vier bloemencreaties realiseren, onder meer met Belgische azalea’s. Daarnaast legt België tijdens het internationale tuinbouwforum de focus op het thema duurzame tuinbouw.

Florale boeken & magazines

Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de boekenshop van Fleur Creatief en Rekad (Hall 1A, stand A10A). Een inspirerende collectie florale boeken en bloemenmagazines ligt hier voor je klaar.


Lees verder onder de foto’s.

Wat valt waar te zien?

De exposanten kunnen in 2019 hun bedrijven presenteren in een bijzonder hoogwaardige omgeving. IPM ESSEN vindt namelijk plaats op het vernieuwde beursterrein van de Messe Essen. Ruime, gelijkvloerse hallen met veel licht zorgen voor de perfecte setting.

Tijdens IPM ESSEN 2019 zal voor het eerst gebruik worden gemaakt van de nieuwe nummering.

  • Bedrijven op het gebied van planten exposeren in de hallen 1, 1A, 2, 4, 6, 7, 8, 8A, 8B, in de foyer van de Grugahalle en in de Galeria.
  • Techniek vinden de bezoekers in de hallen 3 en 4 en in de Galeria.
  • In beurshal 5 zijn alle bedrijven uit de bloemisterijbranche te vinden.
  • Inrichting en accessoires zijn zoals gewoonlijk thematisch gerangschikt in alle hallen.

>> Info & tickets IPM ESSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: