Sfeerbeelden met geraniums

De eerste geraniums zijn er. Nu de eerste zonnestralen zich laten zien, genieten we volop van het eerste lentegeluk en bereiden ons voor op het nieuwe tuinseizoen. Dus haak in, pak dit moment en laat je klant alvast weten dat het geraniumseizoen voor de deur staat!

In dit artikel vind je drie handig tools om je klanten te verleiden:

Advertising
 

  1. Een beeldencollectie (die je met één klik kan downloaden!) met kleurrijke geraniumbeelden, passend bij het seizoen
  2. Nieuw POS materiaal (posters, banners en meer) – nu gratis te bestellen
  3. Consumenteninspiratie voor op je socials

Lees dus snel verder en doe je voordeel met deze kansen om geranium dit seizoen volop in de spotlights te zetten!

Gratis sfeerbeelden voor jouw online promotie

Gelukkig zijn alle winkels weer open, maar dat betekent niet dat de consument zich niet meer online bevindt! Social media zijn nog altijd een belangrijk inspiratiemiddel voor de consument. Geef je eigen socials daarom een boost en inspireer je klanten met de mooiste geraniumbeelden van het seizoen. Voeg er zelf een pakkende tekst aan toe en zorg dat je geraniumassortiment tip-top in orde is, zo ben jij klaar voor een knallend seizoen!

Je kan de beelden helemaal gratis gebruiken met de fotocredit ‘Pelargonium for Europe’.

Download hier je favoriete sfeerbeelden voor jouw social media.

Het geraniumseizoen staat voor de deur; ben jij al voorbereid? Ontdek hier gratis sfeerbeelden en POS materiaal om je klanten te verrassen.
Sfeerbeeld geraniums © Pelargonium for Europa

Hallo succesvol geraniumseizoen!

Om het nieuwe seizoen goed van start te gaan is er nieuw POS materiaal ontwikkeld voor het komende geraniumseizoen. De nieuwe geraniumcampagne voor 2022 heeft als thema ‘Hello Summer, Hello Happiness’, wat de vreugde van tuinieren in de zomer uitstraalt. Door de steun van de EU is dit materiaal nu geheel gratis te bestellen; doe er dus nú je voordeel mee!

Hiermee zet jij jouw geraniumassortiment in de spotlights:

  • Posters in verschillende designs (A1)
  • Opvallend spandoek
  • Verzorgingskaartjes om mee te geven aan je klanten

Ga snel naar de webshop en ontdek al het gratis reclamemateriaal.

Het geraniumseizoen staat voor de deur; ben jij al voorbereid? Ontdek hier gratis sfeerbeelden en POS materiaal om je klanten te verrassen.
Gratis POS materiaal © Pelargonium for Europa

Promotieactiviteiten

Vanaf april zal de geranium veelvuldig in consumentenmedia opduiken. De campagne borduurt voort op resultaten die in de afgelopen verkoopseizoenen zijn behaald. Daarbij wordt nadrukkelijk een combinatie gezocht van traditionele media (zoals televisie en print) en nieuwe media. Zo worden ook jongere consumenten aangesproken. Onder meer magazines, dagbladen, tv-programma’s en influencers zullen volop aandacht besteden aan de verschillende Pelargoniumsoorten.

Consumenteninspiratie: DIY woensdag

Via de Facebookpagina van ‘MijnGeranium’ worden consumenten verleid om zelf met geraniums aan de slag te gaan. Deze pagina staat bomvol inspirerende DIY’s met geranium. Er is een goede mix tussen makkelijke en iets moeilijkere Do-It-Yourself filmpjes waarbij de consument zich helemaal kan uitleven om zijn of haar tuin, balkon of woonkamer gezellig te maken.

Tip: deel de posts van ‘MijnGeranium’ op jouw Facebookpagina. Klik op de link hieronder om naar een leuk DIY-filmpje op Facebook te gaan. Deze kun je dan heel gemakkelijk delen met jouw volgers!

Bekijk en deel de DIY post op Facebook.


Pelargonium voor Europa is het marketinginitiatief van de Europese geraniumkwekers Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis / P. van der Haak Handelskwekerij, Geranien Endisch, Selecta One en Syngenta Flowers. Het initiatief werd opgericht in 2016 met als doel het, op lange termijn, bevorderen en veiligstellen van geraniumverkoop in Europa. De activiteiten van Pelargonium voor Europa zijn gestart in 2017 voor Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Nederland en Polen en worden ondersteund door de EU als onderdeel van de campagne “Europe in Bloom”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.