Helemaal lente in voorjaarscollectie SimplyD

De lente- en zomercollecties van SimplyD by Chinoh combineren gedurfde kleurentrends zoals roze en oranje tinten. Dat resulteert in een vlotte en jonge collectie, ideaal om klanten binnen te trekken in jouw zaak. 

Verschillende tinten wit en naturel zijn steeds de belangrijkste kleuren. We zetten hierbij de natuurlijke materialen – waar ze bij SimplyD zo sterk in zijn – in the picture. 

Advertising
 

Grote manden voor de populaire groene planten, strakke lantaarns, houten decoratie: het is er allemaal.

Naturel gecombineerd met zachtroze tinten spreekt velen aan. Ook de collectie met lila tinten spreekt velen aan.  

Groen mag niet ontbreken in de voorjaarscollecties. Niet voor niets spreken we over evergreens. Potten met een mooie groene glazuur of vaasjes uit glas in een houten frame behoren tot de toppers van deze collecties.

Zwart en naturel blijkt een blijver te zijn. Zo ontstaat een erg uitgebreide collectie met wederom veel natuurlijke materialen. Ook hier staan de groene en bloeiende planten centraal in de keuze van artikelen, aangevuld met enkele leuke accessoires zoals zwarte metalen lantaarns of moderne windbellen. 

Kom deze ontdekken tijdens de Collection Days in de showrooms in Waregem. U kunt niet alleen de nieuwste collecties lente / zomer 2021 bestellen maar ook in preview de collecties herfst / winter 2021.

U kan een afspraak maken via [email protected] of via 056 60 74 30. U kan uiteraard ook een afspraak maken via uw vertegenwoordiger. Chinoh heeft een ruime voorraad en kan hierdoor erg vlot leveren.

www.simplyd.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.