Haute Couture met bloemen in Noordwijk

Maandag 7 september vierde couturier Ronald Kolk zijn jubileum en pakte hierbij uit met een groot wervelend feest. De haute couture wintershow ‘Cadeaux’ vond plaats in Huis Ter Duin in Noordwijk.

Bloemen als cadeau

Dat bloemen en mode een gouden combinatie zijn, blijkt uit de spectaculaire aankleding van de show. De bloemen in de vorm van grote cadeaus waren onderdeel van het decor en gaven de catwalk kleur en leven. Ook de modellen zelf liepen er fleurig bij, door bloemen in het haar en als boeket in de hand.

High fashion meets flowers

Flower Experience, partner van Decorum op het gebied van Ruslandpromotie, heeft deze samenwerking tot stand gebracht. ‘Ronald Kolk is zeer populair in Rusland en er verschijnen regelmatig publicaties over hem in modebladen. Omdat wij het merk Decorum actief willen promoten in Rusland, leek dit een perfecte manier om het bereik van het merk te vergroten en Decorum op de kaart te zetten als high fashion brand’, aldus Natasja Mironova van Flower Experience. De bloemen zijn gearrangeerd door Bloemenwinkel Jemi uit Amsterdam, door zijn arrangeerwerk zijn de bloemen als ware geschenken gepresenteerd. Voor Decorum was de deelname aan een modeshow een primeur, maar het smaakt zeker naar meer. ‘Dit is een mooie kruisbestuiving: mode, muziek, dans én bloemen van Decorum!’, aldus voorzitter Eric Moor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.