Happy workspace met design dat leeft

Als florist moet je constant je horizon blijven verruimen. Wat dacht je van biofilisch design? Bio-wat? Biofilisch design is een trend die langzaam maar zeker de kantoren binnensluipt. Hij brengt natuur en welzijn in de omgeving.

Buzzimood van het Antwerpse bedrijf Buzzispace is een knap voorbeeld van hoe natuur en een gezonde werkplaats hand in hand gaan.

Advertising
 

Dit design bestaat uit verschillende panelen met een metalen frame en rendiermos. Je kunt de vormen puzzelen hoe je maar wil. Buzzimood is met zijn groene uiterlijk een levendig en fris item in ieders kantoor, elke wachtruimte of hotellobby.

Ook goed voor lucht en geluid

Bovendien is de Buzzimood nog goed voor de akoestiek ook! Door de specifieke structuur van het mos worden de geluidsgolven beter geabsorbeerd. Het groene element toont bovendien ook of de luchtvochtigheid in balans is. Wanneer de luchtvochtigheid in een ruimte daalt en onder de 30% komt, wordt het mos harder en krimpt het.

Van beestjes en ander ongedierte hoef je geen schrik te hebben. Het mos is behandeld met een natuurlijke zoutoplossing en met natuurlijke kleuradditieven om zijn mooie kleur te behouden. Daar word je instant happy van, toch?

>> buzzispace.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.