Grootste moederdagboeket van Rotterdam

De meiden van KAS Versgeplukt, het Nederlandse bloemenmerk, hebben er een hele middag aan gewerkt: het grootste moederdagboeket van Rotterdam. Opgemaakt met bijna 1.000 bloemen en speciaal samengesteld met de bloemen van tien van de kwekers van KAS. Het boeket meet 3 tot 3.5 meter!

BOEKET HR06_web_feat_Fleurmagazine“We wilden het boeket eerst op zaterdag 9 mei aan een van onze vaste klanten cadeau doen, maar het is eigenlijk te groot om mee naar huis te nemen”, aldus één van de makers. Lisa, Ellen, Chantal en Jantine zagen afgelopen donderdag de bloemen met honderden tegelijk aangeleverd worden: Astilbe, Freesia, Roos, Germini, Amaryllis, Gerbera, Lisianthus, Alstroemeria, Strelitzia en Zantedeschia. “Dit is niet zomaar een boeket, dit is heel bijzonder” zegt Jantine van Bruggen, vaste kracht van KAS Versgeplukt in de Markthal.  “KAS is een concept store van kwekers. Die leveren ons extreem verse bloemen. En zij leveren ons de bloemen waar zij het meest van houden. Geen doorsnee, maar exclusieve bloemen, die nog niet in grote hoeveelheden op de veiling te krijgen zijn. Voor alle mama’s die naar de Markthal komen, mag het tenslotte wat specialer zijn, toch?”
Onverkoopbaar

Het reuzenboeket is zoals het er nu staat onverkoopbaar. Het steekt ruim een meter boven de vaas uit en heeft een omtrek van een meter of vier. Er zijn ongeveer 1.000 bloemen in verwerkt. “Ieder maand geven wij een speciaal boeket cadeau aan een van onze vaste klanten, jammer genoeg kunnen we dat niet met deze doen.” In plaats daarvan zet KAS tot en met Moederdag 10 mei ‘kleine broertjes en zusjes’ van het reuzenboeket neer voor de verkoop. “En we maken één extra grote kopie om cadeau te doen aan één van onze vaste klanten.”

www.kasversgeplukt.nl

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.