Groenten en bloemen uit Hoogstraten

Neen, Walter van den Broeck heeft geen nieuwe bestseller op de wereld afgevuurd. ‘Hoogstraten in groenten & bloemen’ is hét Kempische slotfeest van de zomer bij uitstek. Het hele centrum is van 17 tot en met 19 september al voor de achttiende keer het decor voor een indrukwekkende openluchttentoonstelling met verrassende en driedimensionale creaties van bloemen, groenten en – hoe kan het ook anders – fruit.

Tom De Houwer
Tom De Houwer

Ontwerpers

Advertising
 

Tom De Houwer is al enkele jaren de vaste ontwerper van het evenement. Sinds vorig jaar krijgt hij versterking van twee extra floral designers: niemand minder dan Tania Huyghe heeft zich ook bij het team gevoegd. Samen nemen zij in totaal een dertigtal ontwerpen voor hun rekening. Daarnaast zullen ook enkele ontwerpen van wijlen Stijn Simaeys uitgewerkt worden. Dit groepje designers voorziet het centrum van Hoogstraten weer van innovatief en inspirerend design. Fantasie, originaliteit en dynamiek zijn dan ook de drie sleutelwoorden van ‘Hoogstraten in groenten & bloemen’.

Vrijwilligers

Tania Huyghe
Tania Huyghe

De ontwerpers worden bijgestaan door Louis Geerts, hoofd van de groendienst en de mensen van de technische diensten van Hoogstraten. Daarnaast kunnen ze voor de realisatie van de ontwerpen ook rekenen op de hulp van een honderdtal vrijwilligers.

Benieuwd? Kom dan zeker dit weekend naar Hoogstraten en geniet mee van het indrukwekkende Hoogstraten in groenten & bloemen.

www.hoogstraten.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: