Goodwill

Kerstinkopen doen? Da’s aan Goodwill denken. Zonder overdrijven vind je hier de mooiste collecties en producten. Bovendien nog Belgisch ook. Zeker iets voor jou!


WAAROM MOET IK HIER BESTELLEN?

Met 35 jaar ervaring is Goodwill een gevestigde waarde in de decoratiesector, getuige hiervan is de 1200 m² grote showroom met zijn uitgebreide en gevarieerde selectie decoraties en accessoires voor Kerst en andere feestelijke gelegenheden.

Het designteam zorgt voor een constante vernieuwing van kwaliteitsvolle producten die bruisen van de fantasie en originaliteit en die geschikt zijn voor elk interieur, traditioneel maar met een eigentijdse touch.

WAT BIEDEN ZE ALLEMAAL AAN?

• Kerstdecoratie

• Kerstbomen en kransen

• Displaymateriaal

• Accessoires

• Vazen en deco

WELKE MERKEN VIND IK ER?

Goodwill – Heart by Goodwill – Katherine’s Collection – Mark Roberts

WAARIN ZIJN ZE GESPECIALISEERD?

Handgemaakte gelimiteerde poppen en ornamenten, collector’s items

HOE HOUDEN ZE HUN AANBOD UP-TO-DATE?

Dankzij hun jaarlijkse Kerstcollectie. Vanaf de lente van 2022 is er ook een Spring Collection.

HOE MOET IK BESTELLEN?

ONLINE:

Na login via de webshop of de 3D Shopping Experience. Dat is een 3D rondleiding waarin je alle artikelen die je ziet in je mandje kan stoppen en een order of offerte kan plaatsen. Goodwill biedt ook zoom-consultaties aan, om de collectie te ontdekken, vragen te beantwoorden, orders en offertes te maken.

OFFLINE:

 • bezoek aan de showroom
 • via de catalogus (met het bestelformulier achteraan: via e-mail/telefoon/fax/post)
 • door bezoek van één van de sales agenten (in België en Nederland)

HOE GERAAK IK HET SNELST AAN MIJN DECORATIE?

LEVERING: Goodwill levert met DPD (colli’s) en Dachser (paletten) | De klant wordt gecontacteerd om datum en plaats af te spreken.

AFHALING: Zowel afhalen van geplaatste bestellingen als cash & carry is mogelijk | Af te halen op Veldkant 6, 2550 Kontich, maandag tem donderdag: 8:30 – 17:30, vrijdag: 8:30 – 15:30

WAAR VIND IK DE ACTUELE PRIJZEN?

Actuele prijzen zijn te vinden op de webshop en via de 3D Shopping Experience (na login), in de (online/print) catalogus, of op te vragen bij de customer service.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Na het plaatsen van jouw bestelling vraagt Goodwill een voorschot van 25 %. Betaling is mogelijk cash, met alle creditcards of per overschrijving.

Jij als klant krijgt een mail met een betaallink. Het saldo wordt betaald pro forma of 30 dagen achteraf via dezelfde manieren.

WELKE FORMULES OF KORTINGEN BESTAAN ER?

 • Loyaliteitskorting 1% (vanaf het 2e jaar)
 • Proformabetaling 2 % korting
 • Andere kortingen / staffelkortingen op aanvraag

WIE IS MIJN EERSTE CONTACTPERSOON?

Anne-Marie Vanden Bossche

HOE KAN IK DE NEWSLETTER ONTVANGEN?

Geregistreerde klanten ontvangen automatisch de nieuwsbrief van Goodwill.

HOE KAN IK GOODWILL BEREIKEN?

www.goodwill.be


MEER ARTIKELS OVER GOODWILL

 • Warmte troef met deze kerstballen van Goodwill
  Vind je wit, zilver en goud maar niks? Besprenkel jouw kerstboom met een warm laagje nostalgie met deze kerstballen van Goodwill.
 • Aesthetic, het meest florale kerstthema van Goodwill
  Het Goodwill Aesthetic thema is het meest florale thema van dit jaar, ideaal voor de kerstperiode. Het bruist van de bloemen en takken aangevuld met eigentijds glas. Met Scandinavische invloeden is het een moderner, strakker thema dan wat we van Goodwill gewend zijn. Toch blijft ook dit thema trouw aan de vaste waarden van Goodwill door middel van
 • De mooiste kerstdecoratie bestel je zo bij Goodwill
  Kerstinkopen doen? Da’s aan Goodwill denken. Zonder overdrijven vind je hier de mooiste collecties en producten. Bovendien nog Belgisch ook. Iets voor jou? In dit artikel formuleren we een antwoord op al jouw vragen. … DIT ARTIKEL VERDER LEZEN ? Al abonnee ? Klik hier om je aan te melden Abonneer hier op FLEUR of
 • Bezoek nieuwe collectie Goodwill op zondag 21 februari
  Elfjes met macarons, zeemeerminnen en zeepaardjes, ballerina’s, kerstmannen,… Je vindt ze allemaal in de sprookjesachtige collecties van Goodwill voor Kerst en andere feestelijke aangelegenheden. Je kan de prachtig aangeklede decoratieruimtes bewonderen op zondag 21 februari. Met 35 jaar ervaring is Goodwill een gevestigde waarde in de decoratiesector, getuige hiervan is de 1200 m² grote showroom
 • Wat brengt volgende kerst bij Goodwill?
  De feestdagen zitten er nog maar pas op, of Goodwill lanceert al de kerstcollectie van 2021. Wij klopten aan bij deze hofleverancier van de Kerstman en keken al eens door het sleutelgat. Wat hangt er dit najaar in de kerstboom? ‘A world of enchanting decoration’… In deze uitdagende tijden gaan we teruggrijpen naar vaste waarden
 • Fairy Forest, wegdromen bij kerstcollectie Goodwill
  Dit jaar brengen we de kerstdagen dubbel zo vaak in huis door. Laat het daarom extra gezellig en feestelijk gedecoreerd zijn. Mogen we de dromerige kerstreeks Fairy Forest van Goodwill voorstellen? Mosgroen met bordeaux, roze en petroleum De collectie is geïnspireerd op de elfjes die elk jaar een prominente plaats in het Goodwill-assortiment krijgen. Dit