‘Gift By Nature’ is beste bruiloftbloemiste van Nederland

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2016/2017 zijn op Valentijnsavond bekend gemaakt tijdens een feestelijke gala uitreiking. De winnaars in de tien categorieën namen vol trots hun award in ontvangst in het bijzijn van 500 aanwezige gasten. Nathalie Fasé van ‘Gift By Nature’ in Moordrecht won in de categorie ‘Beste bruiloftstyliste/bloemiste’. 

Beste bruiloftstylist/bloemist
‘Gift By Nature’ ging aan de haal met de titel ‘Beste bruiloftstylist/bloemist’. Eigenares en bezielster Nathalie Fasé is al van kindsbeen af gepassioneerd door bloemen: “Mijn mama is ook bloemiste dus bloemen zijn me met de paplepel ingegoten. Al toen ik een kind was, werd mijn liefde voor bloemen heel snel duidelijk. Dan verdween ik in de natuur en kwam terug met handgeplukte boeketjes. Vanaf mijn dertiende stond ik in bloemenwinkels. Ondertussen run ik al drie jaar mijn eigen bedrijf.”

Advertising

Dutch Wedding Awards
De Dutch Wedding Awards belonen de beste leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten. Deze vakprijs is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Alle deelnemers zijn in de diverse categorieën beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Uniek aan deze vakprijs is dat de bedrijven niet alleen op hun product of dienst worden beoordeeld, maar ook op de bedrijfsvoering en daarmee de titel ‘Beste Trouwleverancier van Nederland’ winnen.

Geef een reactie