Gerbera’s brengen kleur op kankergala

De gerbera is een bloem die uitblinkt in diversiteit en kleur. Voor het ‘Cure for Cancer Gala’ in Noordwijk werden gerbera’s in diverse kleuren en soorten gestyled door LM Flower Fashion Productions. De gasten werden verrast door de kleurrijke bloemen op de dinertafels en mochten de boeketjes aan het einde van de avond meenemen.

De Nederlandse tv-bekendheid en presentatrice van de avond, Karin Bloemen, werd met een groot boeket van allerlei soorten gerbera’s bedankt voor haar inzet voor het goede doel.

Karin Bloemen met een boeket vol gerbera’s

“Het was een prachtig gala. Fijn dat Coloured by Gerbera een kleurrijke bijdrage heeft kunnen leveren. Deze ziekte raakt zoveel mensen persoonlijk of bij naasten. Het is dankbaar om gevraagd te worden voor sponsoring en zo een steentje te kunnen bijdragen. Een mooie samenwerking”, zegt Christy van der Sman van Coloured by Gerbera.

Cure for Cancer
De Stichting ‘Cure for Cancer’ zet zich in voor onderzoek naar blaas-, nier- en prostaatkanker. Met de inkomsten die worden verkregen uit het jaarlijkse benefietgala worden onderzoeken gefinancierd die diverse onderzoeken doen en werken aan het ontwikkelen van betere diagnostische methoden. Met een betere diagnostiek wordt het mogelijk om in de toekomst steeds mee orgaan besparend te gaan behandelen.

Aan het einde van de avond werd een cheque van bijna 860.000 euro (!) overhandigd.

Bezoek voor meer inspiratie en informatie de website van het goede doel www.cureforcancer.nl

Volg LM Flower Fashion op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.