Geef kerst weg in een merry-bag

Weet je niet wat te geven met kerst dit jaar? En ben je toevallig de host van de dag? Geef een merry-bag bij het afscheid! Een wat? Een goodiebag maar dan gevuld met kerstmemorabilia.

Advertising
 

Een betekenisvol miniboeket

Heb je een overweldigend kerstboeket staan? Maak dan in dezelfde stijl miniboeketjes voor je gasten. Ze zullen direct de kleuren en stijl herkennen, een verlenging van een zeer geslaagde kerstdag. Ook heel leuk is het om een miniboeket te geven dat past bij de persoon aan wie je het geeft.

Herinneringen onthouden

Misschien is het een leuk idee om een notitieboekje cadeau te doen, om deze kerst niet te vergeten? Daarin kun je alvast beginnen aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Even relaxen met wat lekkers

Er is altijd meer dan genoeg eten over na het kerstdiner. Maar vooral het zoet als giveaway doet het erg goed onder de gasten. Verwen ze met een doosje zelfgebakken koekjes die jullie bij de koffie écht niet meer op kregen. Maar een slice red velvet taart wekt natuurlijk ook blije gezichten op. Als je nog wat budget over hebt, kun je ook een heerlijk geurende kaars geven. Eentje die ruikt als de bloemen van je miniboeket. Want een beetje licht kunnen we allemaal wel gebruiken tijdens de donkere dagen. Nietwaar?

>> mooiwatbloemendoen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: