Ga jij met de Wim Hazelaar Trofee naar huis?

Op de International Floriculture & Horticulture Trade Fair (kortweg: IFTF) in Vijfhuizen zullen op woensdag 2 en donderdag 3 november floristen strijden om de Wim Hazelaar Trofee. Geïnteresseerde jonge wolven en ervaren rotten kunnen zich nu inschrijven.  

Wim Hazelaar is Nederlands eerste en tot dusver enige wereldkampioen bloemsierkunst. Hij overleed begin dit jaar op 72 jarige leeftijd. Om de herinnering aan zijn werk en creativiteit levend te houden, organiseert zijn neef en tevens arrangeur Ruud Hazelaar de competitie om de Wim Hazelaar Trofee. Die zal plaatsvinden op de vakbeurs IFTF in Vijfhuizen in samenwerking met Green Team Consultancy+.

Hazelaar

Gedurende twee dagen zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen door een achttal arrangementen te maken met materialen die worden aangereikt door de organisatie. Minstens een opdracht zal in het teken staan van de hazelaar. De jury zal de arrangementen (anoniem) beoordelen op techniek en creativiteit. Daarenboven zal ze ook nagaan of de kandidaat zich wel voldoende aan de opdracht heeft gehouden.

Deelnemen?Flyer IFTF

De organisatie is op zoek naar gepassioneerd jong talent en ervaren vakidioten die hun kunnen op een internationaal toneel willen laten zien. Wil je kans maken op deze prestigieuze trofee? Stel je dan kandidaat door een korte motivatie, CV en maximaal vijf foto’s van recent gemaakt bloemwerk te sturen naar [email protected] ter attentie van Ruud Hazelaar. De Wim Hazelaar trofee is een wisseltrofee die de winnaar een jaar lang in zijn of haar bezit mag hebben.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.