Franse grootmoeders overladen met bloemen

Op zondag 5 maart vieren we Grootmoederdag. Vooral in Frankrijk staat deze heuglijke dag in de belangstelling. Daarom heeft Bloemenbureau Holland voor Franse grootmoeders vier personality-boeketten ontwikkeld om deze toch al speciale feestdag voor deze bijzondere vrouwen nog specialer te maken.

Oma Rock ‘n Roll
Deze oma is eigenzinnig, uitbundig en creatief. Bij haar past een opvallend rebels boeket met zwart-glinsterende mitsumata-takken, knalroze anemonen en funky asparagus.

Actie-Oma
Actie-oma is energiek, staat positief in het leven en gaat er graag op uit. Voor haar een dynamisch en vrolijk boeket met blauw-gele irissen, roze statice, gele craspedia en felroze rozen.

Oma Zen
Oma Zen is de kalmte zelve. Ze is zachtaardig en traditioneel ingesteld, met een warme belangstelling voor familie, cultuur en haar hobby’s. Bij haar past een elegant boeket met prunustakken en zachte, grote rozen.

Superoma
Deze ontembare vrouw is geëmancipeerd, zelfverzekerd en reislustig, maar maakt altijd tijd voor haar vrienden en familie. Voor haar een avontuurlijk boeket met alstroemeria, vetplanten en tillandsia.

Bron – Bloemenbureau Holland 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.