D&M collecties Herfst-Winter 2020

Met enthousiasme presenteert D&M de collectie voor Herfst/Winter 2020. Warme kleuren & materialen komen dit seizoen nóg meer en verbeterd aan bod. 

Mooi, krachtig en tijdloos

Advertising
 

In tijden van afstand gaan we meer waarderen wat samen zijn is en geven we onze thuis, naasten en – niet vergeten – onze planten, meer liefde en aandacht op een bijzondere manier.

D&M gaat verder in hetgeen waarin ze geloven: mooie materialen, krachtige vormen en tijdloze stijlen. Dit presenteren ze opnieuw in keramiek, metaal, gerecycled plastic, glas, riet, cement, steen, hout en textiel. Allen gemaakt tot designs met een stijlvolle uitstraling. De ruwe en natuurlijke vormen zijn verwerkt in kleuren van het aankomende seizoen: warme, aardse en diep romantische kleuren.

Maak daarnaast ook kennis met hun tableware collectie: OSKAR. Een lijn met een hart voor gezelschap, volle borden en traditionele avonden.

Warm genieten in veilige omgeving

D&M mag trots zijn. 191 diverse stijlen, 8 productcategorieën verwerkt in 9 type materialen zijn opnieuw samengesteld tot echte musthaves voor dit aankomende Herfst/Winter seizoen.

Kortom: met deze collecties is er ruimte gemaakt om weer heerlijk warm te genieten van jouw veilige omgeving.


5 toppers uit nieuwe D&M collectie

©D&M

Traditioneel en tijdloze keramiek is bij D&M een veelgebruikt en duurzaam product. De D&M-designers schenken tijd en aandacht om in de passende stijlen een natuurlijk wonder te creëren. Kwaliteit in diverse stijlen. Voor iedere locatie is een passend item te vinden.


©D&M

Industrial metal & gerecycled plastic

Geef jouw huis en/of kantoor een luxe uitstraling door metaal & planten te verwerken in de gewenste ruimte. Door het robuust, opvallend en stoer karakter is het bijna onmogelijk om er niet naar te kijken!


©D&M

Glas, hout & riet

Naast helder glas wordt er ook plaats gemaakt voor gekleurd glas. Een rustieke en romantische sfeer wordt middels pastel- en basistinten perfect gecombineerd in prachtige vloeiende vormen. Ook perfect te combineren met de rustieke vormgeving van riet en houten accessoires. Kortom: Een stijlvol en relaxed Deens karakter wat D&M je mee wilt geven.


©D&M

Groot cement

De D&M outdoor collecties bestaan voornamelijk uit cement. Ook de DUST-collectie op de foto is gemaakt in een “Dragon kiln”, een immense ondergrondse oven. Hoewel deze pot in Vietnam gemaakt is, een Oosters land waar het altijd warm is, is deze pot zeker vorstvrij. Zorg er wel voor dat je er onderaan een gat in boort.


©D&M

AroundOSKAR

Sluit maar aan tafel aan, iedereen is welkom! D&M zet graag de servieslijn OSKAR in de kijker. Het servies bestaat momenteel uit twee volledige serviezen, YANN en LEA, en één accessoirecollectie, TOMAZ. Wens je een feestelijke tafel te creëren, dan is de collectie LEA ideaal. Heb je een gezellige barbecue onder vrienden, dan stelt D&M graag YANN voor.

Neem alvast een kijkje op de Instagrampagina voor extra inspiratie: @aroundoskar

>> dmdepot.be

D&M depot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.