Wintercollectie by Chinoh

Zit er iets voor jou tussen? Kijken maar! Fleur Magazine kon beelden van de Herfst-Wintercollectie 2020 van Chinoh/Simply D op de kop tikken.

Advertising
 

Knisperend haardvuur, warm kaarslicht, fonkelende sneeuwkristallen. We krijgen het al winters warm bij het bekijken van de komende wintercollectie van Chinoh.

Warme winternacht 


Oh Santa !


Blauwe nacht


Winterbos 


Gouden wintergloed


Hele zomer open

Je kan het assortiment Herfst-Winter 2020, net als dat van de Lente-Zomer 2021, de hele zomer bekijken in de showroom in Waregem. Van 29 juni tot en met 31 augustus zijn de deuren alle werkdagen voor jou geopend. “Normaal gingen we 3 weken sluiten deze zomer, maar omdat we denken dat de meeste van onze klanten dat niet zullen doen, blijven we open!”

Met 5.000 woonaccessoires heeft de Belgische groothandel vanalles dat jou zal interesseren. Je geniet sowieso van 10% extra korting, enkel voor jouw previewbestelling Lente-Zomer 2021.

Samen met jou gaat een vertegenwoordiger op zoek hoe je jouw huidige voorraad van Chinoh/SimplyD materiaal ook in de volgende seizoenen opnieuw kan aanbieden zonder in herhaling te vallen. Ze combineren nieuw en minder nieuw tot prachtige vernieuwende thema’s.

Bel of mail Chinoh nu voor een afspraak in de showroom. Je kan uiteraard ook een afspraak maken met uw vertegenwoordiger.

©Chinoh

Fikse korting in outlet

Om plaats te maken voor de nieuwe najaarsartikelen ruimt de groothandel in woonaccessoires tal van items op. Dat brengt fikse kortingen met zich mee. Tot 70 procent! Jij kan deze eindeseizoensproducten, laatste stuks, magazijnresten, … terugvinden in de webshop op de outlet pagina. Ook de permanente outletshowroom is momenteel goed gevuld. Je bent van harte welkom na afspraak.

>> chinoh.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.