FloraPodium vergroot kennis bloemisten

In je drukke job is er soms amper ruimte voor het bijspijkeren van je bloemen- en plantenkennis. Nochtans kan je daarmee juist professioneel bij de klant overkomen. FloraPodium reikt je een helpende hand.


FloraPodium verspreidt via haar website, nieuwsbrieven en sociale media het boeiende verhaal achter de bloem of plant. De kweker komt aan het woord. In video’s kan je met eigen ogen zien waar de bloem vandaan komt. Ook krijg je tips en reportages van mensen die met beide voeten in de bloemenwereld staan.

Advertising
 

STORYTELLING

“Allemaal erg leuke verhalen die je als bloemist sterker in je schoenen doen staan”, raakt Marck Limmen van FloraPodium een gevoelige snaar. “Als florist kan je immers pas echt een verschil maken door bij een bepaalde bloem ook een interessant verhaal te vertellen.”

“Met FloraPodium willen wij tonen dat er nog andere mooie producten bestaan naast diegene die op de veiling verhandeld worden en die vooral door supermarkten worden afgenomen. Vakbloemisten daarentegen moeten iets anders verkopen en daar willen wij hen bij helpen. Tegelijk kunnen we de kleinere en meer speciale producten in de kijker zetten.”

VOLG FLORAPODIUM

>> florapodium.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: