FlowerEvent Summer edition voor bloemisten

Van 17-19 juni 2014 vindt de Summer Edition van het Flower Event plaats. Naast het thema ‘Natuurlijk anders!’ maak je kennis met een breed assortiment aan noviteiten, zomerbloemen en andere productgroepen. Je bent van harte welkom in het Floral Shopping Center Pyramide te Naaldwijk.
Inspiratie voor deze zomer: Welke producten zijn er de komende maanden beschikbaar? Waar kan je je klanten mee verleiden? Het FlowerEvent biedt je een overzicht van het beschikbare assortiment voor deze zomer. De producten zijn door Meesterbinders verwerkt in creatieve arrangementen. Doe dus ook hier inspiratie op hoe je je zomerbloemen kunt verwerken en presenteren.

Kom direct in contact met de kweker van de desbetreffende producten die je interessant vindt. Stel al je vragen over het het product, de teelt en het bedrijf en kom meer te weten over de achtergrond van de producten. Jij als specialist, kunt deze waardevolle informatie weer doorvertellen aan je klanten.

Aanmelden voor de gratis bloemistenavond op dinsdagavond 17 juni, die in het teken staat van misschien wel het mooiste bloemenseizoen van het jaar, kan vanaf nu! Deze avond is mede mogelijk gemaakt door FloraHolland, Pure Seasonal Flowers, Snij Hortensia, Lisianthus, Calla, Strelitzia, Alstroemeria. Snij Anthurium en Anjer.

www.pyramide-cc.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.