Flower Hoops For Everyone

Geloof jij ook in de commerciële kracht van flower hoops? Ze zijn mooi, hip, kleurrijk, springen in het oog, lenen zich tot origineel cadeau én vormen een vernieuwende manier om bloemen te presenteren.

Advertising
 

Met een bloemenhoepel aan je salonmuur, buitengevel, voordeur of op een feestje haal je al het leuke van de zomer in huis. Flower hoops zijn speels, vrolijk en kleurig. Creativo’s hebben er snel één gemaakt.

HEEL INSTAGRAMWAARDIG & EEN HIT OP PINTEREST

+ Wist je dat bruiden als trouwboeket tegenwoordig ook kiezen voor een bohemian flower hoop?

+ De workshops flower hoops rijzen als paddenstoelen uit de grond. Een alternatieve manier om met name jongvolwassenen op een speelse wijze met jouw zaak in contact te brengen. Pak het hip aan, verzorg je flyers en Facebook-aankondiging, post enkele mooie foto’s op Instagram…

 

DIY

Wat je nodig hebt:

  • Een hoepel of andere ronde vorm van hout, ijzer, staal,… met een diameter van 40 tot 80 cm.
  • Bloemistentape of ijzerdraad
  • Verschillende soorten bloemen en planten, bijvoorbeeld klimop, grevillea, jasmijndelphinium, vrouwenmantel, korenaren en grassen. Kies voor materialen die mooi indrogen zoals dennengroen, miniroosjes of het populaire eucalyptus.
  • Kan je nog toevoegen: wol, blad, koren, grassen, figuurtjes,…

Easy Peasy!

Een flower hoop maken is helemaal niet zo moeilijk. Wikkel een basislaag om de hoepel of ringvorm zodat deze niet meer zichtbaar is. Klimop en grevillea zijn hier zeer geschikt voor. Wikkel ijzerdraad of bloemistentape rondom de cirkel. Daarna kun je de krans aanvullen met bloemen en planten die je mooi vindt passen. Let op: eens de bloemen drogen, zullen ze wat krimpen.

De krans hoeft niet overal even bekleed te zijn. Je kan de ‘hoop’ voor drie vierde vullen of voor de helft. Symmetrisch of asymmetrisch. Blijf vooral lekker spelen tot je tevreden bent met het resultaat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: