📖 Nieuw in de Fleur Bookshop: Flower_bomb 🌺🌸🌼Een superleuk boek bomvol ideeën om meer fleur in je leven te brengen! Met echte blij-makers, instagramwaardig en bulkend van hippe Pinterest ideeën. 💝 ACTIE ! 💝 BESTELD VOOR 20 MAART 2019 = GRATIS THUIS GELEVERD !#IlkaVermeiren van Greenhouse Styling Bar & #KarenVanWinkel tonen je hoe je bloemen binnenhaalt in je interieur, hoe je ze verwerkt in je haar, hoe je er kookgewijs mee aan de slag gaat en er verfrissende beautyproducten van maakt. BESTEL NU ! ➡ https://fleurcreatief.com/product/flower-bomb-hoe-bloemen-je-leven-opfleuren/

Publiée par Fleur Magazine sur Mardi 12 mars 2019

Flower Bomb, superleuk boek bomvol ideeën

Hoe maak je chocolade met bloemen? Lila lavendelscrub? Een groen theemasker? Roze rozenwater? Een bloemenkroon? Bloemenhoepels? Maar evengoed eenkleurige boeketten? Je verneemt het in het praktische boek ‘Flower Bomb’.

NU GRATIS VERZENDING

Advertising

Een leuke meevaller: de Fleur Bookshop heeft nu een interessante actie lopen: bestel je het boek vóór 20 maart 2019, dan is de thuislevering gratis.

‘Flower Bomb’ is een bloemrijk DIY-boek met echte blij-makers, instagramwaardig en bulkend van hippe Pinterest ideeën. Een superleuke uitgave bomvol ideeën om meer fleur in je leven te brengen!

Met dit boek wil de Belgische Ilka Vermeiren iedereen inspireren om de intense schoonheid van bloemen te herontdekken: haal ze binnen in je interieur, verwerk ze in je haar, ga er kookgewijs mee aan de slag en maak er verfrissende beautyproducten van.

In haar Greenhouse Styling bar geeft deze bloemenliefhebster pur sang al jaren creatieve workshops en stylingsessies met bloemen in de hoofdrol. Ilka werkt heel erg op gevoel qua kleurencombinaties en structuur.

>> Ja, ik heb interesse in het boek ‘Flower Bomb’

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: