Floristen, neem deel aan de Think-Pink campagne 2016!

Oktober is de internationale borstkankermaand. Met tuinkaarsen, boeketten en een lintjesbox zet jij samen met Think-Pink, Agora Group, Smithers-Oasis, Fleur Magazine, BTV en KUFB je schouders onder de strijd tegen borstkanker. 

Borstkanker blijft de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Daarom roept de nationale borstkankercampagne vrouwen op om zich te laten screenen. Bovendien biedt Think-Pink emotionele steun aan alle lotgenoten. Ook jij kunt je steentje bijdragen!

Hoe kan je helpen?
Als florist of tuincentrum kan je deelnemen aan de acties van de Agora Group voor het SMART Fonds van Think-Pink, dat innovatief wetenschappelijk onderzoek financiert. Zo kan je vanaf oktober het hele jaar door de hartverwarmende Think-Pink tuinkaars voor 4,99 euro kopen. Per kaars schenkt de Agora Group 1 euro aan Think-Pink.

Daarnaast kan je tijdens de borstkankermaand zelf een roze Think-Pink boeket samenstellen voor 30 euro, waarvan 5 euro integraal naar de organisatie gaat.

Voorts zal Agora Group de hele maand oktober roze bloemen aan stuntprijzen verkopen. In samenwerking met Smithers-Oasis biedt de groothandel ook Think-Pink bloemenvoeding te koop aan.

Neem deel!
Als deelnemer ontvang je meer info over de acties per mail en zal je op de website van Think-Pink vermeld worden als deelnemend verkooppunt. Bovendien kan je er een Think-Pink ballonvaart mee winnen!

Lintjescampagne
Think-Pink voorziet ook een grootschalige lintjescampagne. Je kan een van de 2500 lintjesboxen in je zaak plaatsen. Voor 1 euro kopen jouw klanten dan een lintje om samen te zorgen voor meer sensibilisering en borstbewustzijn. Plaats je graag een lintjesbox? Mail dan naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.