Floristen betoveren met kersttaferelen op Winter Moments with Flowers

Liefhebbers van bloemen én kerst moeten van 24 tot en met 28 november 2017 naar Winter Moments with Flowers in Brugge. Binnen- en buitenlandse artiesten zullen het historische Sint-Janshospitaal omtoveren in een winters bloemenparadijs met als thema ‘Christmas Around the World’.

De Kerstman die pakjes over een naaldwoud strooit, boeken die in het rond zweven, een droomvlucht tussen de sterren, betoverende winterse bloementaferelen… Bij Winter Moments with Flowers wordt de kerst magisch.

Advertising
 

Binnen- en buitenlandse floristen nemen je mee naar de imaginaire wereld van de Franse schrijver en pionier van het sciencefictiongenre Jules Verne (1828-1905). Zijn boeken vormen een onuitputtelijke inspiratiebron: van ‘Reis rond de wereld in 80 dagen’ tot ‘20.000 mijlen onder zee’ en ‘Van de aarde naar de maan’. Tijdens Winter Moments with Flowers zal je je tussen de winterse bloemenpracht ook ontdekkingsreiziger, diepzeeduiker en astronaut wanen. Onderweg figureer je zelf even in een kerstkaart.

Speciaal aanbod voor floristen

Voor floristen heeft Winter Moments with Flowers een speciaal aanbod in petto. Winter Moments zal je niet alleen betoveren en verwonderen maar ook inspireren. Zo ontdek je de laatste kerst- en decoratietrends. Je krijgt ideeën voor de gedroomde feesttafel. Maar bovenal krijg je de kans om jouw techniek naar een nog hoger niveau te tillen. Verschillende demo’s en workshops zullen je daarbij helpen. Kan je bij de demo’s nog de kat uit de boom kijken, dan ga je bij de workshops zelf de handen uit de mouwen steken met topfloristen als Natallia Sakalova en Sébastien Dossin als professionele leraars. Inschrijven voor de gegeerde workshops kan via www.wintermoments.be. Probeer er snel bij te zijn!

Er zit meer in je ticket dan je denkt

Een toegangsticket voor Winter Moments with Flowers kost 13 euro in voorverkoop, te boeken via www.wintermoments.be. Aan de kassa betaal je 15 euro. Per groep vanaf tien personen zakt de prijs naar 12 euro per persoon. Met een toegangsticket mag je bovendien gratis naar de expositie ‘Van Picasso tot Miro’ op dezelfde Site Oud Sint-Jan. Tot 31 december 2017 geniet je daarenboven korting in enkele Brugse musea.

>> wintermoments.be 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: