FloraPodium belicht kwekers en hun assortiment

Ben je bloemist of kweker? Neem dan zeker eens een kijkje op www.florapodium.com. Deze website is in het leven geroepen om kwekers en hun producten nog meer te ondersteunen. Elke week wordt een product uitgelicht. Inmiddels is er al een flinke database van verschillende producten.

Het product van de week krijgt veel aandacht; de kweker wordt bezocht, er worden foto’s en films gemaakt, waaronder ook prachtige inspiratiefoto’s. En in het artikel wordt uitgebreid informatie gegeven over de herkomst, het kweekproces, verzorgingstips, en andere leuke en relevante informatie.

Deelname aan FloraPodium is voor zowel leveranciers als gebruikers gratis! Veel kwekers weten de weg naar FloraPodium dan ook al te vinden en komen hun producten zelf aanbieden. Maar ook steeds meer mensen kijken regelmatig op de website voor informatie of hebben zich (alweer kosteloos) geabonneerd op de wekelijkse mail met het product van die week!

http://www.florapodium.nl

Ook scholen maken dankbaar gebruik van de schat aan informatie die op de FloraPodium site te vinden is. En voor scholen is het bovendien mogelijk om gebruik te maken van het speciale Mystery Box-programma, waarbij er een doos met materiaal en informatie wordt gestuurd die gebruikt kan worden ter ondersteuning van het lesprogramma.

Op deze manier hopen Barendsen en FloraPodium een bijdrage te leveren aan het in stand houden van de branche en proberen ze de grote diversiteit en enorme vakkennis niet verloren te laten gaan. Hopelijk lukt het om op deze manier de liefde voor het vak weer aan te wakkeren bij jonge mensen!

http://www.florapodium.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.