Floralife® Aqua Color Spray!

Smithers-Oasis introduceert Floralife® Aqua Color Spray een hoogwaardige, watergedragen, 100 % acrylaat spuitlak die speciaal ontwikkeld werd voor floristen en decorateurs.

Volgens Chris Martens, Managing Director van Smithers-Oasis BeNeLux, biedt deze lakformulering op vele vlakken hogere prestaties en voordelen dan aerosollakken op basis van oplosmiddelen. Bovendien zijn het gebruikte drijfgas en oplosmiddel volledig biologisch afbreekbaar en is er ook bij de selectie van de overige grondstoffen zorgvuldig gekeken hoe we de milieubelasting kunnen minimaliseren om zo een “groen” product aan te kunnen bieden. “Vandaag kunnen we de floristen eindelijk een product aanbieden dat voor bijna iedere ondergrond geschikt is – waarmee ze in hun dagelijkse leven in contact komen. In het bijzonder plantaardige materialen zoals verse snijbloemen, bloeiende planten, vetplanten, cactussen en decoratiefruit, kunnen op de meest kleurrijke manier verfraaid worden, zonder deze van hun groei te weerhouden. De bloemen die gespoten worden, zullen na korte tijd weer hun oorspronkelijke frisse geur verspreiden, zonder enige verflucht achter te laten.”

Ook vele decoratieartikelen en accessoires, zoals aardewerken potten, bloemstekers, rieten manden, houten lijsten, bloemen – en decoratievazen (zelfs in glas), droog en zijdebloemen verlenen zich uitermate goed voor deze spray. Een bijzondere toepassing is dat nu ook OASIS™ Styropor ondergronden gekleurd kunnen worden, zonder dat deze vervormen! “Wij stellen een kleurenpallet van 37 zorgvuldig geselecteerde trendy kleuren ter beschikking, gaande van zachte, ingetogen kleuren tot heldere, sprankelende tinten. Al deze kleuren beschikken over dezelfde kwalitatieve eigenschappen. Zo zijn ze nagenoeg reukloos, drogen ze zeer snel en beschikken ze over een hoge dekkracht voor een hoog rendement. “

>>> oasisfloral.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.