Fleuramour-show & veel bloemen op IPM ESSEN (22-25 januari)

Start het nieuwe jaar met een overdosis bloemen en planten tijdens IPM ESSEN, de grootste groenbeurs van Europa.

Advertising
 

Zo’n 1.600 standhouders uit 50 landen dompelen je onder in het mooiste en het nieuwste dat de bloemen- en plantensector momenteel te bieden heeft. De grootste spelers ter wereld tonen er hun koopwaar, maar evenzeer kan je hier een schat aan informatie en inspiratie opdoen bij de exposanten, in de trendkamers, bij de creaties van de florale wedstrijden en tijdens de vele shows.

Fleuramour-show met topdesigners

Fleur Creatief en Fleuramour trakteren je daarenboven op een spectaculaire demonstratie van de Belgische meester-bloembinders Tom De Houwer en Sören Van Laer, van de Duitse Brigitte Heinrichs en de Italiaanse Angelica Lacarbonara. Het is de openingsdemo op 22 januari om 11 uur. Niet te missen!

Vermits België gastland is op IPM, zal er onder meer een creatie gemaakt worden met Belgische azalea’s. Deze bloem zal tijdens IPM uitgebreid in de kijker staan: liefst 80 procent van de Europese productie komt namelijk uit Vlaanderen.

Bloemen : grote hal 5 (snijbloemen, bloemsierkunst, floristenbenodigdheden, bloempotten, vazen, kaarsen, kaartjes, decoratie, kunstbloemen, gedroogde bloemen,…)

Planten : hallen 1, 1A, 2, 4, 6, 7, 8, 8A, 8B en Galeria.

>> ipm-essen.de

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: