Floral tea time: toon jouw mooiste bloemencake

Een verrukkelijke bloementafel met een florale cake, sandwiches en een kopje thee. Krijg je al trek? Dat komt goed uit, want je kan nu jouw bloemstylingtalent tonen aan duizenden bloemenliefhebbers tijdens Fleuramour – Crystal & Flowers!

Traditionele Britten zweren ‘s namiddags bij hun ‘high tea’ met cake, scones, sandwiches en een kopje thee. Jij kan dit romantische tafereel nu uitbeelden met de mooiste bloemen en OASIS® steekschuim, tijdens de Floral Tea Time-wedstrijd voor studenten en bloemenliefhebbers, die zal lopen tijdens het bloemenfestival Fleuramour – Crystal & Flowers van 20 tot en met 22 mei 2022.

Thema

Het doel van de wedstrijd is een floraal concept te creëren rond het thema: Floral Tea Time (een theepauze met je vrienden). Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf een theepot en kopjes van bloemen/bladeren/schuim of geef een bestaande theepot/kopjes een extra waarde met plantgroen.

Laat je inspireren, neem een kijkje op ons Pinterest-account!

Beschrijving

Jouw creatie ‘Floral Tea Time’ wordt tentoongesteld op een tafel in het kasteel van Val Saint Lambert nabij Luik.
Je kan het concept zoveel mogelijk thuis voorbereiden en je kan het ter plaatse afmaken.
Aan jouw ontwerp wordt een leuk naamkaartje bevestigd, zodat de bezoekers jouw creatie kunnen herkennen.

Materialen

De bloemen moeten de schikking domineren. Gebruik OASIS® steekschuim geheel of gedeeltelijk in jouw compositie.
Alle materiaal, inclusief tafellinnen, servies, enz., dient door de deelnemers zelf te worden voorzien.

Voorbereidingen en belangrijke data

Je hebt de keuze om je compositie thuis voor te bereiden en ter plaatse af te werken of om alles thuis te doen en het afgewerkte werk af te leveren. Dit is mogelijk op donderdag 19 mei 2022.

Jouw composities zullen te zien zijn van vrijdag 20 mei 2022 tot en met zondag 22 mei 2022.

De opruiming vindt plaats op maandag 23 mei 2022. Alle materialen moeten worden meegenomen, anders worden de stukken door de organisatie weggehaald en afgevoerd.

Evaluatie

De jurering vindt ter plaatse plaats. De jury bestaat uit professionele bloemisten. Zij zullen de volgende punten in aanmerking nemen: toegevoegde waarde van de decoratie – techniek – vormen en kleuren – originaliteit – creativiteit. Naleving van de regels is ook belangrijk.

Er zijn veel prijzen te winnen! Voorlopig is dit nog een verrassing, maar het is zeker de moeite waard om mee te doen.

Inschrijven

Voorafgaande inschrijving voor deelname is vereist. Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 30 april 2022. Je kan online inschrijven door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Voor meer informatie kan je tijdens kantooruren contact opnemen met An Theunynck, GSM: 0473/28.12.79 of per e-mail: [email protected]

Voor praktische informatie over de organisatie van het evenement kan je contact opnemen met Rekad – Geelseweg 47 B – 2200 Herentals – 014/28 60 80

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.