Floral Festival bij Pyramide op dinsdag 30 september

Tijdens het Floral Festival doet u inspiratie op voor het najaar. Er zijn diverse sessies op het gebied van vakmanschap, ondernemerschap en trends.

pyramide cc floraleventstaandAfhankelijk van waar de voorkeur naar uit gaat kan een eigen programma samen worden gesteld door aan te sluiten bij de de korte ‘hop on, hop off sessies’ . Behalve deelname aan deze ‘powersessies’ kunt u zich ook laten inspireren door nieuwe producten, mooie presentaties én de inzendingen voor de VBW Flowercup.

Een hapje en een drankje worden verzorgd op het marktplein in het shopping center Pyramide, een mooi moment om eens met collega’s en vakgenoten bij te praten! Behalve genieten van lekkere versnaperingen kunt u zich op het marktplein ook laten informeren en inspireren door producten van diverse planten- en bloemenkwekers en andere vakgenoten.

Deelnemen?
Deelname is gratis voor klanten van Pyramide Floral Shopping Center en/of groengebonden vakspecialisten. Wel is het verplicht om u in te schrijven. Inloop voor het event is vanaf 18.00 en duurt tot 22.00. Parkeren kan in de directe omgeving van Pyramide. Onze parkeerbeheerders zullen u begeleiden. Uiteraard is het Floral Shopping Center de hele dag gewoon geopend.

www.pyramide-cc.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.